Soligt!

Då var det måndag igen och lugnet har lagt sig. Just nu sitter jag framför nyhetsmorgon med två sovande barn brevid mig. Axel är täppt i näsan så han sover nog lite dåligt på natten så han va väldigt trött nu på morgonen och somnade i mitt knä. När han har vaknat så ska vi ut i det fina vädret på promenad.
LIlla Elsa fick börja dagen med ett bad eftersom hennes blöja hade läckt en massa nu på morgonen och därmed blev det bad och senare tvätt av lakan. Men så kan det bli ibland med bebisarna.

Helgen då. Mamma, Pappa och Skorpan kom hit i lördags kväll. Vi åt en god middag och därefter så satt vi i soffan och åt choklad och två sorters chips som dom hade med sig. Dessutom så hade dom med sig en riktig lyxfrukost med två sorters bröd, 5 olika pålägg, två sorters ost, oboy, youghurt och juice. Så söndagen började bra kan man säga! Efter frukosten så blev det en promenad här i hålan och ner till parken för att mata dom hungriga änderna. Efter pulkaåkning i våran trädgård och lite fika så vände mamma och pappa hem igen. F åkte iväg för att åka skridskor och vi andra låg och vilade och tittade på längdskidor. Elsa hade dock lite ont i magen så hon ville bara vara i någons famn hela eftermiddagen och kvällen. Jobbigt för både henne och oss. Men nu verkar det ha släppt och hon är som vanligt igen.

Ha en trevlig dag i det soliga vädret!
Hejpåre



Kommentarer
Postat av: Sara och Alfred

låter som en riktigt härlig helg :) hur går det att vara 2 barns mamma nu då? :)

2012-02-13 @ 15:08:56
URL: http://mammasambosara.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0